#100HappyDays Challenge - Week 1

De eerste week van de #100HappyDays challenge heb ik volgehouden! En ik moet zeggen, het koste niet veel moeite, ik vond het juist heel leuk om te ontdekken wat ik nou echt leuk vond op die dag en dat vast te leggen met een foto. Dus op deze rustige zondag, laat ik jullie mijn eerst weekje zien! Laat me weten wat je ervan vindt en wat jou nou blij maakt!Zondag 1 februari. 
Mijn moeder is jarig! Dus een lekker stukje citroen-slagroom taart, één van mijn favorieten. Heerlijk! Yum! 

Maandag 2 februari.
Door een file had ik mijn bus naar school gemist en zou ik eigenlijk een half uur op het station moeten wachten, in de kou om half 8 's ochtends. Maar toen had ik het geluk dat er een extra bus kwam en een privé bus had en op tijd op school was en niet koud op het busstation hoefde wachten! 

Dinsdag 3 Februari.
Nu het officieel is dat ik volgend jaar de opleiding grafische vormgeving wil gaan doen, leek het me handig om alvast Adobe Illustrator te downloaden en wat bekend en meer te worden, woehoe! 

Woensdag 4 Februari.
Sneeuw! Ineens begon het te sneeuwen in Drachten, en een half uur later lag er ineens een dik pak! In heel Friesland sneeuwde het niet, behalve hier. Zo snel mogelijk de les uitgegaan en sneeuwpoppen gebouwd en sneeuwbalgevechten gehouden! 

Donderdag 5 februari.
Na een dagje school en 's avonds nog gewerkt te hebben, lekker in m'n holletje gekropen en wie is de mol gekeken, fijn! Helaas ging mijn mol er wel uit, haha. 

Vrijdag 6 februari.
Een kort dagje school en daarna nog gezellig bij mijn lieve vriendinnetje Iep geweest, op de terugreis in de bus deze prachtige lucht. Toen ik uitstapte snel een fotootje genomen, hier hou ik van! 

Zaterdag 7 februari.
Post naar mijn lieve penpal in Engeland, leuk om weer eens ouderwets brieven te schrijven en leuke verhalen van 'onbekenden' te ontvangen! 

Tot volgende week!
Liefs, Elbrich7 opmerkingen

 1. Leuk! Een taartje, sneeuw, luieren in bed.. Ja, allemaal dingen die mij ook blij maken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Hier is helemaal geen sneeuw gevallen, erg jammer, want wordt er ook altijd blij van ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grafische vormgeving lijkt me echt leuk! Gefeliciteerd! Ik werd ook superheppie van de sneeuw. Nu is het alweer weg *sniksnik*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! En geweldig dat jij ook brieven stuurt naar het buitenland. Het voelt altijd zo fijn om post terug te krijgen. Echt een klein happy momentje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat lag er veel sneeuw bij jou ,, leuk om al je foto's te zien:)

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Die van de lucht is echt prachtig, hele mooie kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik had deze 'challenge' al vaker voorbij zien komen maar er nooit echt bij nagedacht. Ik denk dat ik hem zelf ook maar eens ga doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.