#100HappyDays Challenge - Week 2


Alweer week nummer 2 van mijn #100HappyDays Challenge, eigenlijk was het best een saai en normaal weekje, en om dan nog wat leuks te vinden om te fotograferen is zoeken, maar dat is juist ook de uitdaging! Laat me weten wat je ervan vindt. 

Zondag 8 Februari.
Op deze rustige zondag lekker blogjes lezen, reageren en informatie opsteken, zo zien mijn zondagen er meestal uit, fijn! 

Maandag 9 Februari.
Na een lange dag school van half 9 tot 5 met mijn twee lieve vriendinnetje uit eten geweest en daarna nog wat gedronken bij Douwe Egberts. Een heerlijke Chai Latte voor mij, yum! 

Dinsdag 10 februari.
Voor fotografie moesten wij een retro voorwerp fotograferen, wij hadden deze oude telefoon nog staan, best leuk gelukt toch? 

Woensdag 11 Februari.
Ik ben niet fit, een winter dipje noemde ik het zelf. Om dan na een lekker kort dagje in bed te liggen de hele dag is misschien nogal lui, maar ook wel heel lekker en fijn. 

Donderdag 12 Februari.
Mijn bus kwam voor het eerst in een paar weken op tijd! Dat vond ik wel een foto waard, want hierdoor haalde ik makkelijk mijn overstap. 

Vrijdag de dertiende!
Op deze datum moet ik maar binnen blijven. Gelukkig had ik vrij van school en kon ik lekker van mijn paas koekje genieten, ja paaskoekje! Valentijnsdag is nog niet eens voorbij. 

Zaterdag 14 Februari.
Van lieve Aline ( paperboats.nl ) kreeg ik dit leuke kaartje toegestuurd, yesss! Hij is zo leuk, met een hele lieve boodschap! 

Liefs, Elbrich4 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.