De kunst van het foto bewerken

Foto's bewerken, sommigen doen het, sommigen niet. Sinds ik de fotografie opleiding doe, bewerk ik elke foto die maak, elke foto. Eerst zag ik totaal geen verschil, maar nu.. Ik kan niet meer zonder, het hoort er gewoon bij.


Wat een verschil he? Ik bewerk foto's die ik met mijn spiegelreflex heb gemaakt met Lightroom, een geweldig bewerkingsfoto, wat jullie vast wel kennen. Ook gebruik ik nog photoshop en voor collages gebruik ik Picmonkey. Op mijn mobiel gebruik ik VSCO cam en heel soms pics-art.

Voor deze opdracht moesten wij een 'Ik hou van Holland' product op de foto zetten, mijn moeder had nog een Delfts blauw tegeletje liggen, en ik vond het wel toepasselijk.

Laat me weten waar jullie mee bewerken! 

Liefs, Elbrich


6 opmerkingen

 1. Ik bewerk ook vrijwel altijd mijn foto's! Het kan inderdaad echt een verschil maken :) ik bewerk nu altijd online via Picmonkey, maar het liefst deed ik het ook in Lightroom haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bewerkt ook altijd mijn foto's! Waarmee bewerk jij ze ? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik foto's met mijn spiegreflex neem bewerk ik het met Photoshop en Lightroom, op mobiel met vsco cam!

   Verwijderen
 3. Wow, mooi resultaat! Ik bewerk mijn blogfoto's natuurlijk ook altijd, met Pixlr.com, niet zo professioneel als Photoshop of zo. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het verschil zie je, dat is duidelijk! Maar zelf bewerk ik mijn foto's niet. Mijn moeder gebruikt wel Lightroom, zij volgt dan ook fotografielessen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een verschil! Lightroom kende ik zelf eigenlijk nog niet! Maar ik bewerk mijn foto's ook altijd om ze wat lichter te maken! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.