Ik ben geen goeie keuzemaker

Ik heb het op mijn blog al vaker over gehad dat ik niet goed ben in keuzes maken, maar ik weet nooit zo goed hoe ik dat altijd kwijt kan, maar op mijn blogje lukt dat aardig goed. Dus vandaag vermaak ( uchum ) ik jullie weer even met keuzes, waarvan ik niet weet hoe ik ze moet maken.


De keuzes hebben vooral te maken met school. Ik volg de opleiding AVP ( audio visuele productie ). In het basis halfjaar hadden we fotografie, journalistiek en video samen. Na dit half jaar was het de bedoeling om te kiezen tussen die drie dingen. Ik heb toen uiteindelijk voor video gekozen. Maar ik twijfelde ook al een tijdje over de opleiding, en ik ging me opnieuw oriƫnteren op open dagen. Uiteindelijk viel mijn keus op Grafische Vormgeving, wat lijkt me dat geweldig! Ontwerpen, reclames maken, folders ontwerpen, websites bouwen, en wat allemaal nog meer. Geweldig. Maar toen werd wel duidelijk dat ik meer aan foto zou hebben dan aan video. Heel drama natuurlijk, want ik was al ingedeeld bij video. Misschien mag ik nog naar de fotoklas, helaas loop ik dan wel achter en omdat die klas al heel vol is, mag ik misschien er ook helemaal niet heen. Het liefst ging ik gewoon een halfjaartje werken, en dan vol goeie moed beginnen aan de opleiding grafische vormgeving, en me daar helemaal op storten. Maarja, de werkelijkheid is dat ik nog maar zestien jaar ben en leerplicht heb. Maar ik heb nu in ieder geval al zin in het nieuwe school jaar!

We gaan ervoor!

Liefs, Elbrich


3 opmerkingen

  1. Wat lastig.. Hopelijk kun je naar de fotoklas!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb bijna precies het zelfde probleem. Doe momenteel theater/artiest omdat ik een filmmaker wil worden. Ik kwam er achter toen dat er geen MBO opleiding is die iets met film doet, dus dan maart theater. Nu, een half jaar later, kom ik er achter dat de AV opleiding bestaat. Nu ingeschreven en hopelijk kom ik door de auditie, ben zelf ook 16...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat jammer, ach als je aan je opleiding begint kom je er pas achter wat je echt leuk vindt. Ik studeer nu communicatie maar media vormgeving had veel beter bij mij kunnen passen. Ik wil ook het liefst een grafische opleiding! Heb er vandaag nog een heel artikel over geschreven, misschien wel interessant om te lezen voor jou. We hebben namelijk dezelfde interesses haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.