Personal || Lachen is gezond

Foto gemaakt door mijn lieve vriendinnetje Iep! Link. 

Soms moet je gewoon even heel erg hard lachen. Zoals je ziet op deze foto, lukt mij dat aardig. Het is donderdag en het is al een rare week. Er gebeuren hele leuke dingen, zoals lekker uit eten gaan, veel lachen en korte dagjes. Maar ook minder leuke dingen zoals slecht nieuws, lange dagen, verveling en regen.

Nee, het weer werkt niet zo mee. Toen wij met fotografie opzocht moesten naar schaduwen konden wij deze opdracht niet voltooien, geen zon, betekend geen schaduwen. Hier baalden wij ontzettend van. Gelukkig lukten mijn andere foto's wel, binnenkort te zien!

Waar heb jij nou voor het laatst heel hard om gelachen?
Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

  1. Hele leuke foto! Waar ik het laatst heel hard om kon lachen dat weet ik niet... Op de middelbare school konden mijn vriendinnen en ik helemaal slap liggen om de domste dingen! Tegenwoordig heb ik bijna nooit meer zo erg de slappe lach, best wel jammer.. help, ik word oud en serieus haha! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.