Woensdag in de vakantie

Voor het noorden en midden van het land is het nu vakantie! Terwijl de carnavalgangers alweer naar school zijn, genieten wij nu van onze vakantie. Ik schrok wel, ineens is het alweer woensdag! Alweer op de helft van de vakantie, gaat veel te snel.


Mijn vakantie is tot nu toe nogal rustig. Maandag heb ik niks uitgevoerd, mijn vriend is even langs geweest en samen hebben we een lui middagje gehad, en ik heb ook nog even aan deze nieuwe lay-out gesleuteld ( laat me weten wat je ervan vindt ). Gister heb ik even bij een jarige vriendin een taartje gegeten en vandaag ga ik met mijn favoriete blogster Iep te lunchen! Allemaal kleine dingetjes, die wel heel leuk zijn.

Ik wil niet weer naar school. Ik zit op een opleiding die ik niet wil, maar die dit jaar helaas wel moet afmaken. Lees hier, waarom. Ik geniet van het uitslapen, leuke dingen doen en tussendoor even werken. Ik wil bezig zijn met dingen die ik leuk vindt, ook al vind ik fotografie fantastisch, het is niet wat ik wil met mijn leven. Zucht..

Maar goed! Ik geniet nog even tot zondag van mijn vakantie, en dan is het ook alweer 4 maandjes wachten en dan is het alweer zomervakantie! Zon, zee, strand, heerlijk!

Hoe is jou vakantie tot nu toe? Of je zit je alweer op school?
Liefs, Elbrich


7 opmerkingen

 1. Oh, ik verlang terug naar de vakantie terwijl ik net vakantie had. School is niet men ding! En wat een leuke en fijne vakantie heb je al gehad! Ik wens je echt heel veel plezier nog deze vakantie! En heel veel succes om dit jaar af te maken! Het gaat je lukken! Veel liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een fijne vakantie en wat leuk dat je met Iep ging lunchen. Lijkt me ook erg gaaf om met een blogster te lunchen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je ging lunchen. Ik heb nog vakantie en ik ga nog een aantal leuke dingen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je lay-out leuk en het ziet er ook professioneel uit! Ik zit nu ook weer op school en kijk uit naar de vakantie haha, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het jaar is bijna voorbij (soort van) nog even volhouden! <3 it will be okay. geniet nog van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb helemaal geen vakantie, haha! Wat vervelend dat je je opleiding niet leuk vindt trouwens... Maar inderdaad, nog heel even volhouden en dan kun je genieten van een wel verdiende vakantie! En ga je daarna dan de opleiding grafisch vormgeven doen? :) Tof!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.