Allemaal leuk nieuws

Gister was een super dag, ik heb eigenlijk alleen maar goed nieuws gekregen! De twee leukste  dingen zijn dat ik naar het concert van James Bay én Mumford and Sons ga, hoe vet! Het is nog wel even wachten, maar ik ben zo blij dat we tickets voor James Bay hebben kunnen bemachtigen, omdat het al binnen twee minuten uitverkocht was, samen met mijn vriendinnetje Aniek staan wij daar in juni te dansen en mee te zingen. En als verrassing had mijn vader ook kaartjes voor Mumford and Sons besteld, daar ga ik dus ook nog heen!Dit moest natuurlijk gevierd worden! Samen met blogster Iep ben ik te lunchen geweest in het Broodhuys, het was heerlijk, we hebben heerlijk foto's gemaakt, gelachen en bij geklets, heerlijk, even niet met school of andere dingen bezig zijn.


Laat al dat goede nieuws maar komen, want het maakt me blij! Heb jij recent nog leuke nieuwtjes gekregen?

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

 1. Oeh, leuke dingen om naar uit te komen! Het goede nieuws wat ik onlangs heb gekregen is dat ik geheel tegen verwachting in m'n laatste tentamen had gehaald en daardoor ben afgestudeerd. Nu alweer 2 weken geleden dat ik het te horen heb gekregen, maar voelt nog steeds beetje onwerkelijk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk en positief om te lezen! Mijn goede nieuws is dat ik een leuk projectje ga opstarten op school, wat met dans te maken heeft. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige dag! Leuk ook dat bloggen voor vrienden kan zorgen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit!

  Lovess'

  mienestylee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, inderdaad allemaal superleuk nieuws! En wat leuk dat je dit met een medeblogster hebt kunnen vieren. Het ziet er zo gezellig uit! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke nieuwtjes! Altijd fijn zulke dingen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wat leuk nieuws, heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super vet! Lijken me echt hele gave concerten!
  Mooie foto's, ziet er smakelijk uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.