Feestjes, liefde en gezelligheid

Van mij mag het voor altijd zulk weer blijven. Heerlijk terrasjes pakken, en genieten van lieve en leuke mensen die je dag nog beter maken. En als daar ook nog een heerlijk broodje en heerlijke ijsjes bijkomen, dan mag het van mij altijd lente/zomer blijven!


Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? Voor een tientje had ik deze fijne kat-achtige zonnebril bij de Sacha! Ook heb ik het heerlijkste broodje en het heerlijkst citroen-banaan ijsje gehad. Nog eventjes en dan kunnen we in korte broek lopen!

Ik wil trouwens binnenkort weer wat nieuwe outfits/looks online gooien, ik ben benieuwd of jullie dat leuk vinden!

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

  1. Ik krijg hier wel een beetje honger van haha, ziet er heel lekker uit! Je zonnebril is trouwens super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, super leuke zonnebril. Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.