Ik proef de lente

Lente! Ik hou van je. Oh wat word ik blij van die kleine zonnestraaltjes, lopend naar school toe met het zonnetje op m'n gezicht, fijn. Ik ga straks eerst een nieuwe zonnebril halen, want dat kan nu eindelijk! 

Nu snel opzoek naar leuke zomerjasjes, korte broekjes en ijssalons! Ik ben nu wel erg optimistisch, haha. Het is maar een kleine update dit, maar ik wou deze foto die ik zonet bij de fotografie les even snel heb gemaakt met jullie delen en vertellen dat ik gelukkig ben, aaah!

Liefs, Elbrich8 opmerkingen

 1. Wat mooi hé, die natuur bij de eerste zonnestralen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto Elbrich! En jaaa, heerlijk de lente die eindelijk om het hoekje komt kijken! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief bloempje! Je wordt altijd automatisch blij als de zon weer eens schijnt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb gisteren mijn eerste ijsje al op <3 zo yummy. mooie foto heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja heerlijk he dit weer. Daar wordt iedereen blij van <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.