Mijn Fujifilm Instax Mini 8 + Accesoires

Fuji Film instax mini 8

Ik heb mijn Fuji Film al een tijdje, via ebay gekocht. Maar nu Hema ze ook verkoopt, en ook films en ze steeds populairder worden leek het me leuk om wat ervaringen met jullie te delen! En ohja, hema heeft zulke leuke accesoires voor deze geweldige mini 'polaroid'. 


Fuji Film Instax Mini 8 Strap

Als eerste kocht ik deze strap voor de camera, zodat ik 'm om m'n nek kan hangen. Bij de camera zelf zat een strap om 'm om je arm heen te doen, maar dit vind ik dan toch wat vertrouwder! Ik heb voor deze gekozen omdat ik 'm gewoon super schattig vind en leuk bij mijn witte camera vind passen. 


Fuji Film Instax Mini 8 Album

Fuji Film Instax Mini 8 Album

En toen kocht ik ook nog dit mini albumpje! Super handig voor als je op weg bent en je foto's natuurlijk mooi wilt houden. In dit albumpje kunnen ook nog eens 32 foto's! En je kan zelf een foto in de voorkant doen zodat het helemaal jou persoonlijke boekje is.

Er waren nog veel meer dingen, maar voor eerst heb ik dit gekocht. Misschien binnenkort maar weer eens terug? 
Aan de ene kant vind ik het een beetje jammer dat Hema nu ook de camera's verkoopt, omdat iedereen er nu heel makkelijk aan kan komen is het natuurlijk wat minder speciaal als je er één hebt, aan de andere kan is het ook heel leuk, omdat je natuurlijk ook kunt zien wat anderen hebben gemaakt. 

Heb jij ook een instax mini?
Liefs, Elbrich11 opmerkingen

 1. Ah ik vind dat mini fotoboekje echt onwijs schattig! Lief! Ik wil ook graag zo'n camera, misschien ga ik hem binnekort ook eens kopen. :)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah zo leuk! En wat een tof fotoboekje. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze camera al heel lang op het oog, al voor de hema craze. Helaas is het een beetje prijzig...dus nog even wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt zo'n leuk ding. Ik moet deze toch ook echt nog eens aanschaffen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow jullie twee zien er echt fab uit op die foto, ik wil ook zo enrom graag een Fuji! jammer genoeg zien de filmpjes niet erg goedkoop...
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf zeg, deze staat ook nog op m'n wish list!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah zo leuk! Ik twijfel ook iedere keer weer of ik 'm zal kopen. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er supergaaf uit! En dat mini-foto-albummetje is zo schattig! Zelf heb ik er geen, ik heb een kleine voorkeur voor de gewone grote rechthoekige foto's. Maar het ziet er wel superleuk uit allemaal! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Haha..
  Mooi boekje ook gescoord. Bij onze Hema was alle leuks alweer op! :(
  Leuke post. ^_~
  Liefs, Mijntje.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.