Pastel Inspiration

Woehoe! Het is officieel lente! En lente betekend, mooi weer, nieuwe kleren, en gelukkig zijn. Vandaag heb ik iets voor jullie wat ik normaal nooit op mijn blog heb. Een inspiratiepost met moodboards, laat me zeker weten wat jullie ervan vinden en of jullie er blij van worden!

Resources. SKY - SKIRT - HEALS - DRINKS


We hebben met peach, perzik kleur dus. Een kleurtje om vrolijk en zomers van te worden! Helaas heb ik niet echt iets met deze kleur in mijn kast hangen, ik word er helaas heel erg bleek van! Maar dat drankje.. zeker eens proberen!

Resources: DRINKS - BAGNAILS - SHIRT

Mint groen! Mijn favoriet kleur, kijk die nagels, om verliefd op te worden! Ik had ook die kleur nagellak en die is gewoon op, ik maakt nooit nagellakjes op, haha.

Resources: MACARONS - UMBRELLA - PENNY - DRESS

En dan de laatste! Geel. Ik ben dol op de kleur geel, ook al weet ik dat ook veel mensen het niks vinden! Ik moet toegeven, veel geel hebi k niet op m'n kamer, behalve m'n jumbo werkkleding, maar ik blijf het toch een heerlijke kleur vinden.

Laat me zeker weten wat je van zulke posts vind, want er heeft veel tijd ingezeten en hopelijk loont dat ook, zodat ik het vaker kan doen.

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Mooie collages! En deze pastelkleurtjes zijn ook erg mooi, ik ben vooral fan van geel, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige inspiratie, ik hou zo van pastel!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke collages! Ik ben dol op pastel kleurtjes. Geel vind ik in de meeste gevallen, maar niks , maar in de pastel variant vind ik het echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te zien, zo in kleuren opgedeeld! Liefs!
  www.lemontierres.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op pastelkleurtjes!
  Leuke moodboards :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke post! :D Ik vind mint altijd zo'n mooie kleur. Lekker fris ~

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.