Spring Wishlist

Woehoe, zaterdag is het officieel lente! Ik heb er zin in. Dan is het nog maar even tot de zomer, en toch schijnt de zon al heerlijk en kan je weer in korte broekjes rondlopen en zonder jas naar buiten, hopelijk! Vandaag laat ik jullie een kleine wishlist van mij zien van kleding die ik deze lente wel in m'n kledingkast zou willen hangen. 1. Spijkerjasje - H&M
2. Streepjes singlet - Vero Moda
3. Zwarte shorts - H&M
4. Grijs T-shirt - H&M
5. Bloemen broek -  Vila
6. Pastel shirt - Vero Moda
7. Bloemen singlet - Only

Wat staat er zeker nog op jou wishlist?
Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Wat een super fijne wishlist, ik wil alles wel hebben! Wat op mijn wishlist niet mag ontbreken zijn van die fijne loszittende stofjes, of het nu een rokje of een shirtje is, maakt niet uit! Binnenkort maar gauw winkelen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wat een leuke dingen! Een spijkerjack lijkt mij ook super handig om te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die gestreepte top erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nummer 4 wou ik vorig jaar bijna kopen maar ik vind hem nog steeds erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke wishlist! Ik zou hem zou kunnen overnemen, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die streepjes singlet erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke wishlist! Vind dat streepjes topje ook heel leuk! :)
  http://isafashionebella.blogspot.com Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.