TIP || Zeven gratis foto's bestellen, zonder verzendkosten!

Opeens kreeg ik een appje! Met de app polagram kun je 7 gratis foto's bestellen, geen verzendkosten en super leuk! Ik dacht eerst huh, dat is gewoon een scam, maar nee! Vriendinnen hadden de foto's al binnen en ook ik was toch wel heel nieuwsgierig. Na wat reviews gelezen te hebben, die allemaal positief waren, was ik om. Bedankt Lisa! Wil jij ze ook bestellen? Lees snel verder!

polagram
Voorbeeld van wat je binnen krijgt! 
Stap 1. Download Polagram, geschikt voor android en apple!
Stap 2. Zoek 7 foto's op je mobiel uit
Stap 3. Vul je adres gegevens in
Stap 4. Upload ze
Stap 5: Voer deze code in bij PROMO-CODE: PGUFU6BK

En klaar! Makkelijk he? Nu krijg je zelf ook een code, deel die met je vriendinnen en als zij dan ook foto's bestellen dan krijg jij weer nieuw tegoed en kan je ook weer bestellen! Nee, dit is geen reclame of samenwerkings artikel, ik vind het gewoon heel leuk om dit met jullie te delen.

Ga jij dit scoren?
Liefs, Elbrich

16 opmerkingen

 1. Wauw handig! Ik bestel vaak via Printic maar als dit gratis is voor zeven wil ik dit wel even proberen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Wat super leuk! Om heel eerlijk te zijn krijg ik het niet voor elkaar. Moet ik bij 'free prints' zijn of niet? Ik heb nu 7 foto's geupload maar ik krijg nergens een scherm waar ik de code in moet voeren. :/ Weet jij wat ik verkeerd doe? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon 7 foto's kiezen, nadat je je adres hebt ingevoerd kan je bij betaling een code invoeren.

   Verwijderen
 3. Ik heb het meteen gedaan! echt super leuk!!! : )
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik de code invoer, staat er alsnog dat ik 1,99 aan verzendkosten moet betalen. Wat doe ik fout?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik ga naar prints > PolaStyle > en dan selecteer ik er zeven, maar de verzendkosten moet ik nog steeds betalen. Geen idee wat ik fout doe? Haha

   Verwijderen
  2. Wat apart!! Dus zodra je de code hebt ingevoerd staat er alsnog dat je 1,99 moet betalen?

   Verwijderen
  3. Ja, de kosten van de foto's zelf kaan er wel af, maar de verzendkosten van €1,99 blijven er wel staan.

   Verwijderen
  4. Apart. En wat nou als je 5/6 foto's doet?

   Verwijderen
 5. Super handig, ik ga gelijk kijken. Bedankt voor de tip! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moest ook nog verzendkosten betalen :( Heb gewoon alles gedaan volgens de stappen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat apart dat het sommigen niet lukt en anderen wel! Misschien als je 5/6 foto's probeert?

   Verwijderen
 7. Wat leuk! Ga ik meteen even doen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt tof! Helaas lukte het bij mij ook niet om ze gratis te bestellen. Ook niet met 5 of 6 foto's. Naja wel leuk dat het jou wel gelukt is haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.