Waarom ziek zijn stom is

Ziek zijn, het heerst in Nederland volgens mij. Verkouden, hoofdpijn, koorts, griep of misselijkheid, noem het maar op.. Op dit moment ben ik ook niet fit, ik heb het ergste al gehad, maar helaas slokt het al mijn energie op.

Zodra ik uit school kwam gister ben ik mijn bedje ingekropen, lekker warm met het kacheltje aan. Ik schrijf brieven naar lieve mensen in het buitenland, omdat ik dat leuk vindt haha, en speciaal vindt. Geef mij nog een taartje en mijn dag is weer goed. Het jammere is dat ziek zijn je uitput, het vreet je energie op, bluh. 

Maar we zetten door, school stopt niet en de bussen rijden gewoon door, positief blijven is moeilijk maar o zo lonend ( hoop ik ). 

Hoe voelen jullie je?
Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. Hoop dat je snel weer helemaal beter voelt:)

  Liefs
  Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap, ik was vorige week ziek, nu weer vol met nieuwe energie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rustig aan meid! Dat je je maar snel weer fit mag voelen :) !

  Liefs x

  ~ http://xmavisiondelaviex.blogspot.nl/ ~

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I’m in love with your blog! I like your photos and style of writing! I know that it requires so much time to update blog, but keep doing it!)
  I’ll be happy to see you in my blog!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.