Wat is snailmail en waarom is het leuk

Penvriendinnen, ken je het nog? Vroeger had ik deze altijd en ruilden we Diddl plaatjes, haha. Maar sinds een paar weken ben ik weer helemaal into het oude brieven sturen. Heel instagram staat vol als je de hashtag #snailmail invoert. Ondertussen snailmail ik al met 4 meisjes uit het buitenland, allemaal uit verschillende landen. Turkije, 2 uit Engeland en Duitsland. Ja, ik geef toe, het is een dure hobby. Postzegels zijn duur! Maar wat je ervoor terug krijgt is zo leuk, soms zit er een leuke goodie bij, prachtige kaartjes en het is gewoon leuk om weer ouderwets te schrijven.


Hierboven zie je 2 brieven die ik heb gekregen. Zoals je ziet zijn het geen saaie witte brieven en enveloppen, ik doe zelf altijd erg m'n best om de enveloppen erg leuk te maken. Dat zie je hieronder. Het briefpapier haal ik uit de Flow Weekly of uit het grote Flow boek.

Hierboven allemaal dingen die ik heb gestuurd!

Kende jij snailmail al?
Liefs, Elbrich

10 opmerkingen

 1. Ja! Ik had maandag twee adressen gekregen, en wou dinsdag iets sturen, maar door omstandigheden maandagnacht is het er nog niet van gekomen! Het lijkt me zo leuk eens iets anders dan facturen in de bus te hebben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa!! I LOVE snailmail! Ik stuur al bijna een jaar brieven en pakketjes heen en weer met een lief meisje (die ik heb leren kennen via Tumblr) uit Amerika. Met onze verjaardagen en met kerst sturen we speciale goodies op. Ik kan ook uren op het internet rondstruinen opzoek naar leuke enveloppen en versierde pakketjes. Echt heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh wat leuk! echt zoals vroeger. maar dan waarschijnlijk met iets meer volwassen teksten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snailmail lijkt mij ook altijd nog leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik had er al over gelezen, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah zo leuk! Lekker creatief bezin zijn :) Hoe ben je in contact gekomen met deze buitenlandse mensen, hoe kom je aan die adressen als ik vragen mag?
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof! Ik kende dit helemaal niet. Ik hoop wel vaak de Weekly Flow en dan vraag ik me altijd af wat ik met dat briefpapier zal doen haha. Ik ga zeker eens de hashtag bekijken~

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.