Analoge fotografie

Ook wel bekend als fotograferen op de oude manier, met een rolletje! Deze uitdaging mocht ik samen met mijn fotografie klasje aangaan, spannend? Ja dat zeker. Wat nou als alle foto's zwart zijn, dan heb je een probleem. Gelukkig was dit niet het geval en is het resultaat fenomenaal geworden, al zeg ik het zelf, haha.

analoge fotografie xfashionmeep

Deze foto heeft Ipie van mij gemaakt, jaren '20 stijl was het idee. Ik ben zelf zó tevreden over deze foto, verliefd! En ja, dit is echt gefotografeerd met een rolletje, we zijn eerst wel 2 uur bezig geweest met de hele set op te zetten, 3 verschillende lampen, dat licht allemaal nog op meten en dan nog de goeie instellingen op de camera zien te krijgen, maar owh, wat was het leuk! 

analoge fotografie xfashionmeep

analoge fotografie xfashionmeep

En dit zijn twee foto's die ik van Ipie heb gemaakt, zelf erg tevreden! Ik raad iedereen sowieso aan om ook een zoiets te proberen, al is het maar met een wegwerp camera, het resultaat is zo cool.

Liefs, Elbrich 

5 opmerkingen

  1. Wauw, mooi resultaat! De foto van jou is inderdaad heel mooi geworden! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah de foto's zijn echt hartstikke mooi geworden zeg! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je analoog gefotografeerd hebt. Ik vind de foto's heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.