Dingen die nu even in mijn hoofd omgaan


Iedereen heeft wel een favoriet plekje in het huis, bij sommigen is het je eigen kamer, de anderen in hun bedje en weer bij anderen is het de keuken. Eén van mijn favoriete plekjes is dit hoekje in mijn ouders hun kamer, het licht is zo mooi, vooral aan het einde van de dag, ik maak hier graag foto's.Ik en mijn moeder hebben tegenwoordig een obsessie met stolpen, erg he. Maar ze zijn zo leuk! Thús betekend thuis in het fries, deze staat in de woonkamer en geeft ook echt een huiselijk gevoel. Fijn!
Morgen gaat mijn vader voor twee weken naar China om mijn zus daar op te zoeken, ik heb een hele goeie band en met mijn vader en hoop dattie snel weer thuis komt, met natuurlijk wat souvenirs haha. 

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

  1. Prachtige foto die bovenste! Mijn favoriete plekje is toch echt mijn slaapkamer, niet heel bijzonder maar het is gewoon echt míjn plekje. Nog een fijne dag!X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, stolpen! Hopelijk brengt je vader allemaal leuke verhalen mee van bij je zus!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaah, stolpen zijn zo mooi en je kan er zo veel mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.