En toen was het alweer april!

Nee, geen flauwe één april grappen. Als het iets is waar ik niet tegen kan, is dat het wel. Gisteren waaide ik zowat overal heen, zag je een mensje naast je raam vliegen? Dan was ik dat waarschijnlijk, haha. Maar ik heb zo'n gevoel dat april een leuk maandje wordt, met hopelijk ook mooi weer.


Gisteren was mijn vader jarig, dus taart hebben we al, maar zelf ben ik op 14 april jarig, weer tijd voor taart! Woehoe. Natuurlijk hebben we ook veel vrije dagen in april wat ook heel fijn is, en natuurlijk nog rommelmarktjes en andere leuke feesten met koningsdag, woehoe! 
Nu nog mooi weer, kom op Nederland het is lente!

Liefs, Elbrich
3 opmerkingen

  1. Pfieww die wind was inderdaad belachelijk! Ik moest wat verhuisdozen naar binnen brengen die nog dichtgeklapt waren, waardoor die vol de wind vingen en ik meerdere keren bijna languit lag. Erg fijn. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alvast gefeliciteerd! ;) Jaaaa man, die wind was abnormaal! Ik fietste vanmiddag naar huis en het begon opeens super hard te hagelen. Zeer dat het deed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja het weer is echt niet leuk meer!! Ik wil zonnnnnn!! :P

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.