Internet winkel struggles.

Woensdag middag. Tussen half 4 en half 6 zou mijn H&M pakketje binnenkomen, vol kleding voor de zomer en nieuwe lange broeken. Is het erg dat ik hier heel erg zin in had? Ik had al zolang niet gewinkeld of dingen bestelt, het moest gewoon even! Hier mijn verhaal. Geniet.

Een doos vol, wat heerlijk! Waaah.


Owh wat fijn, zoveel kleding, haha! Alles passen, showen aan m'n moeder, en weer verder passen, dat is de routine bij mij, haha.


Owja, en de muziek niet vergeten, voor de spiegel dansjes doen in de nieuwe broeken waar de kaartjes nog aan hangen, haha.
De struggle om nou wel of niet een broek met gaten te kopen, een vest waarvan je dacht dattie super gaaf zou zijn, maar helaas lijkt op een harry potter tovenaars mantel, en een broek die bij de middel geweldig zit maar helaas veeeel te lang is. 


En dan zijn dit uiteindelijk de paar dingen die ik hield uit de grote doos! Oeps.


En dit gaat weer terug, daaaag!

Liefs, Elbrich12 opmerkingen

 1. Heel herkenbaar dat kleding anders is dan je dacht! Wel leuk dat je in ieder geval wat nieuwe dingetjes hebt! Ik durf broeken nu echt niet meer online te kopen, is meestal geen succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had laatst precies hetzelfde bij mijn H&M bestelling! Ik heb uieindelijk mijn geliefde mom-jeans, rokje met franjes en een topje terug moeten sturen omdat ze niet zo leuk stonden als ik had gehoopt. Zucht.. volgende keer maar weer in de winkel shoppen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een hoop kleren! Zelf bestel ik niet vaak op internet, misschien ben ik ook gewoon te lui om dat allemaal weer terug te sturen :') Trouwens, het ding met ananasprint (broek?) ziet er leuk uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Broeken online is altijd een risico! Dat broekje/shortje? met ananasprintje is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is nog eens veel zeg! Ik word ook helemaal happy van H&M pakjes. Sowieso van pakjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oef, wat had je veel besteld haha! Ik koop ook liever gewoon in de winkel omdat ik geen precieze maat heb. Alles valt weer anders dus dan moet ik altijd veel terug sturen. Maar wel ideaal dat je dan niet weg moet gaan om iets te kopen! En wat een leuke ananasprint zeg op je broek?! :D

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig dat iedereen denkt dat het een broekje is, het is namelijk een shirtje! Haha!

   Verwijderen
 7. Leuke items houd je die je hebt besteld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. awww ik herken je strugle :( ik heb dit probleem ook heel vaak. dan blijkt die kleding net niet zo goed te zitten of zo te zijn zoals je verwacht had :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, zo heerlijk om zo'n doos te krijgen en lekker op je eigen gemak alles kunne na gaan :) Leuke dingetjes heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is exact de reden waarom ik nooit online bestel, omdat je het eerst niet kan passen en niet weet of het je wel zal staan of niet... Maar mooie dingen heb je overgehouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.