Klets dingetjes


Zien jullie die jas achter mij? Jaa, dat is mijn nieuwe zomerjas! Ik heb zolang gezocht, helaas waren alle kleurtjes veel te licht voor mij als een echte bleekscheet en kon ik niks dragen, gelukkig heb ik nu een prachtige donker blauwe jas gevonden.

Woehoe, morgen ben ik jarig! Zeventien jaartjes oud word ik, excited! Zaterdag heb ik mijn verjaardags feestje al gehouden en ik heb genoten joh! Ik heb deze prachtige grote spiegel gekregen van een vriendengroepje, wat lief! Heerlijke parfum van vriendlief, en nog allemaal leuke goodies en dingetjes van vriendinnetjes, heerlijk verwend dus.

Wat ga jij deze week doen?

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

  1. Wat leuk, alvast een gelukkige verjaardag gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie jas! En wat leuk hè, alvast gefeliciteerd :D

    xo Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.