Spannende dingen, verjaardagen en rijlessen

Drukte drukte drukte. Ook al begin ik volgend schooljaar met een nieuwe opleiding, toch heb ik het nog druk op de opleiding waar ik momenteel op zit, fotografie. De meesten mensen zouden zeggen, wat boeit het, je volgt die opleiding toch niet meer, doe je best niet meer en ga werken. Helaas ben ik niet zo ingesteld en heb ik ook nog leerplicht. 


Volgende week woensdag heb ik mijn intake voor de opleiding Grafische Vormgeving, ik kijk er naar uit maar ben tegelijkertijd ook heel zenuwachtig! Nieuwe school, nieuwe mensen, nieuwe ervaringen.  Ook ben ik aankomende dinsdag jarig, woehoe! Dan word ik alweer 17. En dat betekend ook dat ik me aan de belofte moet houden die ik zelf heb gemaakt, namelijk, beginnen met rijlessen! Oh, ik vind het zo spannend, zo ongelofelijk spannend, maar ook lijkt het me heerlijk om niet altijd in overvolle bussen te zitten.

Heb jij al rijles gehad, of ben je bezig? Laat het me weten, en deel je ervaringen alsjeblieft. 

Liefs, Elbrich


3 opmerkingen

 1. Aaah spannend zeg eerste les! Ik ben ook begonnen toen ik 17 werd, ik heb toevallig 2 weken geleden mijn rijbewijs gehaald. In één keer haha. Heel veel succes ,de eerste les is echt spannend ik weet er alles van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast gefeliciteerd (; Maak er wat leuks van!
  Succes met je rijlessen, ik ben zelf nog niet begonnen en heb er echt zooo geen zin in! Tot nu toe heb ik mijn ov nog dus ik red me nog haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je intake gesprek! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.