Tja, make-up

En toen kregen we het laatste project van fotografie van dit schooljaar voor de kiezen. We mochten kiezen voor het thema, make-up of sport.. Nou dames en heren, ik ben van beide geen groot fan. Maar om toch het meisje-meisje in me naar voren te halen heb ik toch maar gekozen voor make-up.


Een stilleven maken, niet zo moeilijk, maar om toch maar een goeie compositie te krijgen is toch wel wat gepeuter en gevloek, haha. Al helemaal omdat ik normaal nooit make-up fotografeer. Ik had geluk dat ik op mijn verjaardag wat nieuwe make-up spulletjes had gekregen en deze mooi kon gebruiken.

Wat vinden jullie ervan? En zijn jullie fan van make-up.

Liefs, Elbrich4 opmerkingen

  1. Grappig om voor school te doen, leuke foto in ieder geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is goed gelukt! En ik begin steeds meer een make up fan te worden. Ik vind het heel erg leuk om me voor een avondje uit op te tutten en mijn 'make-up stash' begint steeds groter te worden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel artistiek, hehe :-) Ik ben echt een make-up addict.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.