Dingen die ik wil doen deze zomer

En toen zeiden ze het ineens op school; 'nog een paar weken en dan is periode 4 alweer afgelopen', wat, periode 4? Wat gaat dat snel. Voor ik het weet is het alweer zomervakantie. En dan komt de vraag, wat gaan we deze zomervakantie eens even doen.. Dat vertel ik jullie vandaag.


Ik wil deze vakantie sowieso, genieten! Goh, wat een verassing. Ik ga dit jaar niet op vakantie, ik ga veel werken, maar tussen die dagen door wil ik stadjes bezoeken, weekendjes weg, zwemmen en natuurlijk zonnen! Ook komen terrasjes aan bod, heerlijk, ik verheug me erop.

Ja, bruin worden is nog in progress
Strandjes.. oh ik droom erbij weg. Heerlijk. Hopelijk word het dus mooi weer in ons kikkerlandje! Ook al ben ik niet zo'n fanatieke zwemmer, toch heb ik ook zin om lekker in de zoute zee te liggen, en daarna heerlijk op te drogen op het strand.
 

En zoals el 17-jarig meisje, wil ik ook feesten. Donderdag had ik het eerste festival alweer achter de rug, in Leeuwarden bij het hemels festival. Normaal houdt ik wat meer van bandjes, en 'hippie' muziek, inplaats van hardstyle ( oke, hier heb ik echt een bloedhekel aan ) maar gezellig was het wel!

Hoe ziet jou zomer eruit?
Liefs, Elbrich
3 opmerkingen

 1. Hihihihi, fijn dat je het gezellig hebt gehad op Hemels festival!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sowieso Pinkpop & Concert at Sea! Verder werkelijk geen idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Varen, zwemmen, terrasjes, weer varen, winkelen, familie... Ja ik heb ook zin in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.