Dingen in het bos

Gisteren hadden wij in vies een weer een loop in de prachtige natuur van Friesland. Ik keek er tegen op. En na de tijd was ik ook super moe. Ook al was het dan rot weer, de opdrachten die we moesten doen erg vervelend waren, heb ik me toch vermaakt in de prachtige natuur.
Vroeger kwam ik heel veel in het bos. Omdat mijn moeder er vroeger woonde. Maar ik denk dat ik er nu in wel 5 jaar niet ben geweest, geen tijd, geen zin of er gewoon niet aan gedacht. Het was fijn, heel fijn. Ondanks de scherpe takjes en paarden poep.

Komen jullie vaak in het bos?
Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

 1. Hahahaha, het was fijn! We hebben ons er samen doorheen gesleurd!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Toen ik nog op school zat, gingen we regelmatig wandelen. Nu heb ik helaas geen tijd meer voor, of beter gezegd: maak ik er geen tijd meer voor.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.