Favoriete hotspot in Friesland


Je zou het niet denken, maar er zijn in Friesland best leuke dingen te doen! Eén van mijn favoriete hotspots in Friesland is het Douwe Egberts café in Leeuwarden. Ik weet dat je deze in meerdere steden in Nederland hebt, maar ik vind deze in Leeuwarden zo gezellig (en lekker).
Keuze uit veel thee, koffie en heeeeerlijke gebakjes. Mijn favoriet is de cheescake, ow, verrukkelijk! Ook heb je er prachtige foto's aan de muur hangen, en als het lekker weer is kun je ook nog een heerlijk buiten zitten. 

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

  1. Dit is inderdaad ook een van mijn favorieten in Leeuwarden!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm cheesecake! Lijkt me een leuke hotspot!

    XO IMKE // www.pastellics.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.