Fotograferen in zwart-wit

Ondanks dat ik ga stoppen met mijn fotografie opleiding, zal ik altijd van fotografie houden. Of het nu met een dure camera is, of met een mobieltje, het is en blijft een passie van me. Ook al komen foto's meestal het meest tot hun recht in kleur, toch waardeer ik zwart wit fotografie enorm. Hier een paar voorbeelden van de afgelopen tijd. 


Foto links onder is gemaakt door: mevrouw Iep.

Hoe fotograferen jullie het liefst?

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Ik vind zwart - wit fotografie misschien nog wel mooier dan in kleur. Alhoewel ik kleur ook heel erg mooi vindt.. Maar foto's komen in zwart wit soms meer tot hun recht. Dat geeft dan net even die andere sfeer die je met fotografie in kleur niet kunt creƫren..
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie fotootjes! Ik houd ook wel van zwart-wit fotografie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke fotootjes. Soms voegt zwart-witheid zoveel sfeer toe aan een foto. X!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zwart wit vind ik soms inderdaad nog mooie dan in kleur! Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben fan van zwart wit - vaak vind ik het nog mooier dan kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zwart/wit foto's zijn vaak de mooiste foto's! Toffe foto's hierboven :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.