Het 'domeinnaam' probleem, deel 2

Voor degenen die de frustraties in het eerste deel nog niet gelezen hebben, dat kan hier

De perfectionist die ik ben, en het toch echt wel wilde, schreef ik me in bij een nieuwe hostingsite, ik had erheen gemaild en volgens het personeel daar, moest wat ik wilde kunnen. Ik wilde mijn eigen domeinnaam, elkedagelbrich.nl, gelinkt aan mijn blogspot link. Maar hier kwam ik weer hetzelfde probleem tegen als bij de eerste die ik probeerde, als ik op een blogpost link klikte, kwam er weer niks achter de URL te staan. Elbrich er weer heen mailen. Helaas, dit kunnen hun niet oplossen. Maar er is nog meer..
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, heb ik een andere naam gekozen. Elke dag Elbrich, mijn vriendinnetje Iep en ik hebben lang zitten te denken, maar dit is 'm geworden, het rolt lekker over de tong vonden we, haha. Natuurlijk wou ik dan ook mijn blogspot link veranderen naar Elkedagelbrich.blogspot.nl. Niet denkend dat er dan weer iets mis kon gaan. Wel dus. Al mijn bloglovin' volgers kwijt, blijkbaar kan je niet je link bij bloglovin' veranderen en zat ik dus ineens van bijna 200 volgers, op 0! Bloglovin' een stuk of 10 mailtjes gestuurd, maar niks terug gekregen. Daarom heb ik maar gewoon mijn blogspot link maar weer terug veranderd.

Voorlopig heet mijn blog: Elke dag Elbrich, maar staat het voorlopig nog even op de link: xFashionmeep.blogspot.nl

Als jullie iemand kennen, of zelf weten hoe ik deze problemen oplos, mail me of laat een reactie achter!

Liefs, Elbrich5 opmerkingen

 1. Ik ken niemand die je zou kunnen helpen, sorry, maar ik hoop dat je er heel snel uitkomt! Elke Dag Elbrich klinkt in elk geval onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vreemd! Van Bloglovin' dan. Ik heb gemaild dat ik veranderd was van blogspot naar wordpress, en ze hebben meteen mijn volgers omgezet..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat een gedoe!! Normaal gesproken hoor ik alleen maar goede verhalen over Bloglovin, dat de volgers super snel worden overgezet enzo.. Hmm wat balen, ik kan je zelf verder ook niet helpen. Je nieuwe blognaam is overigens wel echt superleuk, rolt inderdaad lekker van de tong! ;)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sorry ik vind het heel vreemd maar zou het ook echt niet weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Apart, Bloglovin zette het bij mij ook direct om!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.