Het 'domeinnaam' probleem

Ik baal. Ik baal ontzettend. Na lang onderzoek gedaan te hebben, overleggen en hulp te hebben gevraagd had ik mijn eigen domeinnaam, xFashionmeep.nl, maar het was niet zoals ik wilde. Als je naar een blogpost toe ging, kwam er geen naam achter, bijvoorbeeld xFashionmeep.nl/over-mij, iets in die richting. Ik ga niet zeggen bij welke site ik stond ingeschreven maar ik heb het nu allemaal gelijk opgezegd. Niks werkte, niemand wou me de hulp geven die ik verwachtte.


Dus nu zit ik weer vast aan mijn oude vertrouwde blogspot linkje. En voor nu vind ik dat ook wel even best. Als iemand nog tips heeft waar je goed en vertrouwt je domeinnaam kan laten opzetten, met alle hulp die erbij hoort, dan hoor ik het graag.

Liefs, Elbrich


5 opmerkingen

 1. Ik heb zelf een domeinnaam bij neostrade, heb hun gewoon de code van de error van blogger gestuurd en zij hebben alles voor mij ingevuld en de error opgelost en enkele A codes ingegeven zodat de site ook beschikbaar is zonder www. ervoor. Ben heel tevreden over hun service! Had ook perongeluk een dubbele aankoop en dit hadden ze binnen het uur opgelost!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat vervelend! Ik zou bij dit soort dingen niet voor zo goedkoop mogelijk gaan, maar echt gewoon voor kwaliteit. Ik zit zelf bij Antagonist en dat bevalt me prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Elbrich! Wat vervelend! Ik weet natuurlijk niet bij welke je zat, maar ik zit zelf nu sinds anderhalve maand bij Antagonist. Het is een Nederlandse site en zelf kwam ik er ook echt niet uit. Ik heb veel mailcontact gehad met een aardige medewerker. Ik dacht echt; "Die man wordt vast gek van me!" Maar hij bleef heel geduldig en super behulpzaam. Als je bij hen een domeimnaam koopt dat kunnen ze je ook vertellen hoe je Blogspot als host kan blijven houden. Hopelijk heb je hier wat aan! Veel succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij wordpress kan je een domeinnaam kopen en dan zelf weten wat er achter een post komt!
  Je kan deze blog dan opslaan/exporteren en dan importeren in wordpress. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh super balen! :( Ik ga zelf binnenkort pas een domeinnaam aanschaffen, dus ik kan je er helaas niet bij helpen. Jij hebt mij in ieder geval wel geholpen: hier ga ik ook eens even op letten (en het navragen dus) voordat ik ├ęcht ergens een domeinnaam koop! Ik hoop dat het bij jou ook allemaal gaat lukken!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.