Instagram diary

Tja, call me mainstream, maar ik wil ook eens een keer een diary doen van mijn instagram, haha. Ik ben gek op instgram, en op dit moment ben ik ook heel blij met m'n feed, ik zou heel graag een mooie zwart-wit feed willen, haha, helaas is een foto soms gewoon mooier in kleur. Mijn instagram.

Vakantie, heeeerlijk! Even lekker lui op de bank, helaas moest ik hierna al gauw weer werken. || Met de bus, waar zal ik eens heen gaan? || Achterste pakketje is voor mijn Instaswap maatje, meer te lezen hier, en de voorste envelop is voor mijn snailmail maatje in Engeland, ik hou van brieven schrijven! ||  Flesjes! Mijn moeder is gek op het huis inrichten met leuke accessoires, en dit is 1 van mijn favorieten! || Dat ben ik, verliefd zijn enzo. || Pizzaaa, met lieve vriendinnetje Iep gingen wij even alle stress van school er uit gooien ( eten ). || Ik had even een periode dat ik weer ging schilderen en schrijven, fijn! || Stolpjes! || En daar ben ik alweer, net na mijn verjaardag, oh wat was/ben ik gelukkig! 

Wat post jij meestal op je instagram?
Liefs, Elbrich


11 opmerkingen

 1. Die brief van je snailmail maatje is zo leuk! Allez, de enveloppe dan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en mooie foto's! De pizza ziet er goed uit hoor, haha

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Ik plaats meestal mijn outfit's op Instagram.

  Liefs,
  Kiki / chicksaboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Op mijn Instagram verschijnen vooral veel foto's van eten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Het lijkt me superleuk om een keer mee te doen aan zo'n Instaswap! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is een Instaswap? :)

   Verwijderen
  2. Instaswap is een project waarbij je je via instaswap.nl aanmeld, je dan aan adres toegestuurd krijgt en je daar een lief pakketje, met brief en goodies voor maakt, maar diegene weet niet wie je bent! Door middel van instagram kan je zien waar diegene van houdt, zoek op instagram maar eens op #Instaswap2015springedition

   Verwijderen
  3. Aah wat leuk! Thankyouu

   Verwijderen
 6. Je hebt zulke mooie foto's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die stolp is mooi zeg, waar heb je die+ het touw en de huisjes vandaan?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stolp, sense. Huisjes, xenos. Touw, kringloop! Liefs, Elbrich

   Verwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.