De fijne momenten

Soms gaat gewoon even alles goed. Gewoon, even, alles. En dat is fijn. Afgelopen week heb ik van die kleine dingetjes mee gemaakt die me even heel blij maken. Dat gevoel kennen jullie vast wel! Ik zal jullie er eens even wat over vertellen.
Thee drinken op de perfecte temperatuur. 
Het klinkt misschien heel stom, maar hier word ik echt blij van, haha. Dat je precies optijd de thee inschenkt en opdrinkt, fijn!

Wanneer de bus chauffeur de kortere route neemt en daardoor 1 minuutje eerder thuis bent.
Weer zo'n raar iets, stom he, dat zulke kleine dingetjes je blij kunnen maken.

Mijn eerste rijles!
Owh, wat was ik zenuwachtig! Slapeloze nachten, trillende handjes. Maar gelukkig hoefde ik alleen nog maar te sturen, en krijg ik volgende week het schakelen erbij, stapje voor stapje kom ik er wel! En ik vind het echt super leuk, en kijk er naar uit om alles te leren.

Bitterballen eten.
Gek op.

Mooi weer met het vooruitzicht op zomervakantie!
Yesss, ik loop gewoon in korte hempjes, en kan eigenlijk makkelijk een korte broek aan, woehoe, dit maakt me blij! 

Liefs,  Elbrich
3 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.