Een jaar geleden ging ik onder het mes

Ongeveer een jaar geleden poste ik dit berichtje op m'n blog, ik ging een ooroperatie doen! Ik was niet tevreden over de stand van m'n oren, ik kreeg soms nare opmerkingen en ik voelde me niet comfortabel met een staart of knotje in. Nu, precies een jaar geleden, moet ik er weer aan denken, hoe overweldigend de reacties toen waren.Het is één van mijn best gelezen berichtje ooit. En niet kreeg ik heel veel fijne reacties, ook kreeg ik mailtjes met vragen, jongens en meisjes die hier ook mee zaten en mijn ervaringen wilden weten. Ik voelde me gewoon een beetje een voorbeeld, wat ik natuurlijk totaal niet was. Maar het was fijn om de mensen te helpen die met dezelfde onzekerheden te maken hadden als mij.

Hoe voel ik me nu, een jaar later?
Super! Natuurlijk is de pijn weg, gelukkig maar, haha. Ik draag met gemak een staart, schaam me niet en voel mezelf gewoon ook wat zelfverzekerder. Ik krijg soms nog steeds mailtjes, wat ik nog steeds heel leuk vindt.

Zou ik het aanraden?
Natuurlijk zou ik cosmetische chirurgie niet aanraden, je moet blij zijn met jezelf zoals je bent. Maar als je net zoals mee er onzeker van wordt, zou ik het er zeker met iemand over hebben die dicht bij je staat, hiervoor had ik mijn vader en moeder en later ook vriendinnen. Natuurlijk moet het geld er ook voor zijn, zorgverzekeringen en andere shit, waar ik geen verstand van heb.

Liefs, Elbrich

Meer vragen? xFashionmeep@hotmail.nl
6 opmerkingen

 1. Ik wil het ook nog steeds heel graag laten doen, maar ik geloof dat de zorgverzekering het nu niet meer vergoedt en ik wil het mijn ouders niet aan doen... Inmiddels draag ik mijn haar wel vast (met werk kan het ook niet anders) maar erg zeker voel ik me niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je nu beter in je vel zit, een jaar na de operatie! Soms kan je je zo erg aan storen dat het echt je leven beïnvloedt op een of andere manier. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je hier over schrijft zeg, er zullen zat mensen zijn die hier heel veel aan hebben! Ik kende je blog nog niet, dus ik wist hier niets van.
  Heel fijn dat je je nu veel beter en zelfverzekerder voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je je nu zekerder over jezelf voelt! Dat lijkt me het aller belangrijkste, zolang jij je er fijn bij voelt is het goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je je gevoel volgde en wat fijn dat je nu zekerder over jezelf bent, dat moet je ook zeker zijn want je bent een pracht meid!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.