Hoe het volgend schooljaar er uit gaat zien

Eigenlijk moet ik er nog niet over nadenken. Ik moet eerst vakantie vieren. 6 weken genieten van m'n vrijheid, maar toch denk ik stiekem al na over volgend schooljaar, ik heb er namelijk zin in! Het gaat druk worden, maar ook leuk! Trouwens.. mijn vakantie is ook niet heel rustig, dit is echt een werk vakantie, maar gelukkig ga ik ook een paar daagjes nog weg, dus toch een beetje vakantie.

elke dag elbrich vakantie
Volgend jaar ben ik weer een eerste jaars. Ik ben gestopt met mijn opleiding fotografie en ga nu beginnen met Media/Grafische Vormgeving, en oh wat heb ik er zin in. Ik hoop echt dat deze opleiding bij me past, en dat dit het is! Anders heb ik echt geen idee wat ik met mijn leven aan moet haha.

Maar nu ga ik eerst wachten op het warme weer, en vakantie vieren. Daag!

Liefs, Elbrich2 opmerkingen

  1. Heel veel succes met je nieuwe opleiding volgend jaar!
    Waar ga je het studeren?
    Geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.