Ik heb mijn favoriete zanger live gezien

Dinsdag was het dan zover. Half 2 met de bus naar Alkmaar, en daarna nog door naar Amsterdam. In totaal 3 uren reizen, maar oh, wat was het het allemaal waard! Ik heb namelijk mijn favoriete zanger, James Bay, gezien!

Links eigen foto || Rechts James Bay Instagram
Met een zakje Jelly Beans en een flesje IJs thee gingen we de bus in! Twee uren lang reizigen naar Alkmaar, tja, van Friesland naar Amsterdam is allemaal nog niet zo snel met het openbaar vervoer. Maar mijn vriendinnetje Aniek en ik hebben ons prima vermaakt! Toen snel in Alkmaar met de trein naa Amsterdam. Nou en daar sta je dan, als dorpsmeisje die nog nooit in Amsterdam is geweest op het centraal station van Amsterdam, wat voelde ik me niet thuis!

Veel verkeer, trams, bussen, 100en auto's, fietsers en nog voetgangers die gewoon door rood liepen. Ik keek m'n ogen uit, maar vond het wel heel cool om eindelijk in Amsterdam te zijn. Nog even in de bus naar het Leidse Plein, en we waren er al bijna! Eerst nog even een snelle snack in de Mac Donalds gegeten en toen naar Paradiso! We waren nummer 42 en 43 in de rij, kregen zelf gevouwen bootjes van andere fans, wat was het gezellig. Het was toen 5 uur.

En de deuren gingen natuurlijk pas om 7 uur open! Honger en koud waren we, maar we wouden ons plekje niet kwijt. Dus Aniek ging naar de Starbucks en ik hield onze plek bezet, toen ze terugkwam heb ik nog nooit zo genoten van een Chai Tea!

Eindelijk de deuren open, kei snel naar binnen! Rennend naar de kluisjes en onze jassen erin dumpen, hadden we daar geen last meer van. En daar stonden we dan, bijna helemaal vooraan. Oh wat had ik er zin in! Het voorprogramma begon iets later dan gepland, maar het was wel vermakelijk! Maar half 9... daar kwammie! James Bay. Wauw.

Snel wat foto's gemaakt, en bij mijn favoriete nummers filmpjes gemaakt, ik wou optimaal van het concert genieten en niet door een schermpje kijken. Wat trouwens erg veel 'fans' deden, wat ik erg jammer vond. Het was geweldig, hij is knap, en een geweldige performer en live zanger. I loved it!
Ik heb me vermaakt, en alweer een heel blogpostje vol geschreven! Groetjesss.

Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

  1. Wauw ,leuk zeg James Bay! Zijn muziek is heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh kende hem nog niet! Zou je een keer een artikel kunnen maken waarin je vertelt en laat zien hoe je je instagram foto's bewerkt? Ik vind je feed zooo mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.