Instagram diary #2

En toen had ik ineens al weer heel wat dingen op mijn instagram geplaatst! Tijd om die ook weer eens met mijn blog lezers te delen, ik ben sinds kort weer eens een beetje blij met m'n feed. Het is nog niet perfect, maar ach, het begint ergens op te lijken! 

elke dag elbrich instagram diary

Linksboven, is natuurlijk cacti te zien, het dingetje wat elk hip mens tegenwoordig wel in huis heeft staan, haha. Dit is een lekkere nepperd van de action! ▲ Daarnaast een sfeer plaatje van onze woonkamer.  Plantjes, plantjes, plantjes. Het gene wat het meest voor komt op mijn instagram, voordeel als je moeder bloemist is! 

Midden links, ik poste voor het eerst een foto met mijn vriend op social media, haha, speciaal moment. Friesland, soms is het best mooi! Je moet toch wat als je op de fiets zit he, haha. Oeff, wat was het toch rot weer! Daarom maar lekker een kopje thee ( ik drink nog thee met melk ) een flow en mijn nieuwe vintage camera genieten van de regen. 

Linksonder, woehoe! Mooi weer, sinds lange tijd weer eens een korte broek aan. Natuurlijk hoort daar een groene foto bij, haha. Nog meer plantjes! En dan mijn meest recente plaatje, mijn laatste lesweek is begonnen! Dus nog even met de lekkerste ijsthee een weekje naar Drachten reizigen en dan zomervakantie! 

Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.