Hitte en bloggen

Het gaat niet samen. Daar ben ik afgelopen dagen wel achter gekomen. Ik lig liever lekker in het water ( lees, slootwater haha ) en achterhuis in mijn bikini. Ik heb ondertussen alweer heel wat dingen bedacht die ik wil gaan bloggen, helaas is het mij veel te warm en moeten die posts nog even wachten!
Ik ga straks richting Nijmegen voor het Mumford and Sons concert, daar heb ik echt zin in! Helaas denk ik dat de warmte mij wel wat teveel gaat worden, we zullen zien! Ik drink in iedergeval dubbel zoveel water als normaal!

Wat doen jullie om deze warme dagen te overleven?

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

  1. Ik vind het zelf ook niet zo fijn om te bloggen met dit weer, hoewel ik het graag wil.. Heel veel plezier bij het concert! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo een Mumford and sons concert - ik ben jaloers! Veel plezier! Wat ik deze dagen vooral doe is 1) schuilen voor de hitte en 2) water drinken. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.