In een nieuw jasje

Zomervakantie, ook al heb ik de laatste dagen totaal geen inspiratie, maar ook geen tijd, om te bloggen, wou ik toch mijn blog in een nieuw jasje steken. Misschien krijg ik zo meer inspiratie.Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Het is de eerste keer dat ik betaal voor een blogger template omdat ik het nu toch echt wel eens tijd vond! Laat het me weten! Sorry voor de korte post, binnenkort weer meer troep op m'n blog, haha.

Liefs, Elbrich

10 opmerkingen

 1. Ik vind het een superleuke lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is heel mooi, echt mooi clean maar niet saai!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ontzettend mooi! ben zelf ook een beetje aan het prutsen de laatste tijd. Ik vind het heel mooi minimalistisch :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Ik hou wel van die rustige templates :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het er heel mooie n overzichtelijk uit zien! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moet bekennen dat ik niet weet hoe je layout eerst was, maar wauw deze layout is echt heel mooi. Heerlijk simpel en daarom juist heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je nieuwe layout ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.