On it's way from Ebay #1

Jup.. I'm hooked. Het geen waar ik al zoveel van gehoord heb heeft mij ook gepakt. Het ebay virus. Goedkope goodies, sieraden, kleding.. voor niks. Ik koop het! Is het een gezonde verslaving? Nee, absoluut niet.. Maar oh zo leuk! Vandaag laat ik jullie de dingen zien die ik al binnen heb of die nog op weg zijn.Dit hempje vond ik ineens zomaar. Wat vond ik 'm leuk! Het prijsje viel me ook mee, maar 6 dollar! Ja, daar waag ik het wel voor. Het hempje is er ook in het rood en ik krijg 'm over zo'n 3 weken thuis bezorgd. Fingers crossed.


Triangl Bikini's. Je houdt ervan, of je vindt ze verschrikkelijk. Dat tweede vond ik eerst. Maar toen ik deze replica zag voor 6,20 Dollar, heb ik 'm toch maar besteld. Ondertussen heb ik 'm binnen en combineer ik het topje met een zwart h&m bikinibroekje omdat deze een beetje doorschijnt. Maar ik ben zeker blij dat ik 'm heb gekocht! 


En ook dit kleurrijke broekje heb ik al binnen. Helaas viel deze wat tegen, in het echt is toch echt een knalrood 'clowns' broekje, en vind ik hem helaas niet zo mooi. Maar ach, het was het proberen waar voor 4 Dollar. 


Dit horloge koste 2,63 Dollar. Niks dus! Eergister kreeg ik 'm binnen en ik ben er super blij mee. Hij ziet er precies zo uit als op de foto en doet het gewoon goed, leuk en lekker goedkoop.


Op deze ketting ben ik nog aant wachten! Ik hoop dattie voldoet aan mijn verwachtingen, want op de foto vind ik 'm heel gaaf.

Bestellen jullie wel eens wat via Ebay?

Liefs, Elbrich

14 opmerkingen

 1. Dat horloge vind ik heel erg leuk! En wat een belachelijk lage prijzen.
  Ik heb nog nooit wat op Ebay besteld, heb wat slechte verhalen gehoord over importkosten en lange verzendtijd. Heb jij daar geen last van gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met de lange verzendtijd wel ja, meestal 20 tot 30 dagen, maar daar houdt ik rekening mee, en ik koop alleen bij kopers die een beoordeling van 97% of hoger!

   Verwijderen
 2. Mooie producten, ik heb zelf ook een fake triangl. Ik vind de bikini's van triangl niet veel duurder dan de meeste bikini's die ik koop maar de taxes liggen wel weer hoog dus dat vond ik het niet waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke items! Dat horloge is echt super leuk!
  Ik ben benieuwd hoe de items bevallen die onderweg zijn :)
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen! Ik ben ook echt een eBay-addict, ik kan wel blijven kopen daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het broekje niet zo goed bevalt - ik vind hem ook wel grappig uit zien op de foto! En wat een toffe ketting, hoop dat ie aan je verwachtingen voldoet! ^^ X!
  www.lemontierres.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat topje is heel tof zeg! Ik heb nog nooit besteld op Ebay. Op een of andere manier durf ik het niet aan ofzo. Maar ik moet het toch maar eens gaan doen want er zijn mega veel leuke goedkope dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weet dat mijn moeder fervent E-bay'er was, maar inmiddels liever marktplaatst. Zelf heb ik minder goede ervaring met online bestellen, maar mocht dat topje -dat is echt fantastisch- heelstofs aankomen, dan waag ik misschien toch de sprong in het diepe...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi horloge!
  Ik vind het altijd lastig om een bikini te bestellen via internet en zeker via Ebay. Zo bang dat het model vreemd is of de maat gewoon niet klopt! Fijn dat de top wel mooi is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat horloge is echt prachtig! Ik wacht op het moment zelf op een zwart/wit horloge en een drinkfles voor water :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dat horloge is super mooi! Ik heb nog weinig ervaring met op ebay kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een superleuke items heb je gekozen. De eerste top vind ik echt zo mooi! Zelf durf ik het nog steeds niet omdat ik de bestelling niet echt zelf in handen heb, snap je? Controlefreak.. check! Haha, maar ik ben super benieuwd als ze aankomen! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer van sommige dingetjes maar erg leuk lijstje van spulletjes! Ik lees dat ik niet de enige ben die niet durft te bestellen op Ebay, haha! Maar jouw spullen brengen me wel aan het twijfelen (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.