Outfit - I don't want it to end


Oh zomervakantie, wat hou ik van je! Ik wacht nog steeds op wat meer warme dagen, maar oh, ik wil niet weer terug naar school, ik geniet te veel van je! Ook al ga ik pas in oktober met vakantie, het voelt soms echt alsof ik even weg ben. Ik geniet nog van deze laatste weken, en hoop dat ik nog veel leuke hotspots in Nederland ga bezoeken, met m'n cacti shirt! 


-Cacti shirt - United Wardrobe ( Pull and Bear ), Shorts - Bershka, Schoenen - Dr. Martens-

 Deze outfit kan ik elke dag wel dragen. M'n Dr. Martens hebben ook al aardig wat kilometers gelopen en zijn ondertussen ook al erg versleten, maar dan zijn ze op hun mooist! Het shirtje heb ik 2e hands op United Wardrobe gekocht, als groot cacti fan moest ik 'm natuurlijk hebben!

Liefs, Elbrich6 opmerkingen

 1. Leuke outfit! Zijn die Dr Martens niet snikheet?! X!
  www.lemontierres.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het valt mee, het gaat mij vooral om dat ze heerlijk zitten en ik er lange afstanden mee kan lopen!

   Verwijderen
 2. Wat een gaaf shirtje! Erg leuke outfit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit! en je schoenen zijn leuk <3 vind zulke schoenen altijd super leuk staan in combinatie met shorts

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je shirt van United Wardrobe komt, hij is zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.