De switch van fotografie naar media vormgeving

Vorig jaar zat ik in mijn eerste jaar van het MBO, bij de opleiding fotografie. Nu zit ik in het eerste jaar van het MBO, bij de opleiding media vormgeving. What changed?


Fotografie, nog steeds 1 van mijn grote passies, maar niet iets wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen. Hier ben ik vorig school jaar achter gekomen, ik heb in 1 jaar ontzettend veel geleerd, een lieve vriendin erbij gekregen en gewoon een leuk jaar gehad. Maar ik ben blij dat ik ben geswitched naar mijn nieuwe opleiding, media vormgeving, ik wil hiermee de grafische kant op.

Ik heb net mijn eerste week gehad en ik moet zeggen, het bevalt me goed! Maandag beginnen pas officieel de echte lessen, maar ik heb er zin in! 

Er word dan wel eens aan mij gevraagd, voelt het dan niet alsof je een jaar hebt weggegooid? Nee absoluut niet! Ik heb zo ontzettend veel geleerd in 1 jaar, ik zou het zo weer doen! En kom op, wat is nou 1 jaar op een mensen leven?

Liefs, Elbrich


3 opmerkingen

  1. Leuk dat je media vormgeving gaat doen! Ik studeer communicatie, maar ik had achteraf toch ook liever voor media vormgeving gekozen. Ach ik zit nu al in het 3e leerjaar van mijn MBO dus ik kan er weinig aan doen. Veel plezier met je nieuwe opleiding!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Media Vormgeving lijkt mij ook echt super leuk om te studeren! Het lijkt me leuk om over een paar weken te weten wat jij ervan vind :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.