Instagram diary #3

Nu ik mijn blog spirit weer terug heb gevonden vond ik het wel weer eens tijd om jullie weer een te verblijden ( uhum ) met een instagram diary. Mijn feed is niet het mooist, maar toch ben ik er stiekem een heel klein beetje, ietsie pietsie, miniscuul trots op. Lees snel verder! 

Linksboven, de vakantie is voorbij, het mooie weer houdt ermee op.. ik ben verdrietig! Dinsdag weer naar school, spannend in een nieuwe klas, weer in het eerste jaar van het MBO maar nu bij de opleiding Grafische Vormgeving, ik ben benieuwd. Midden boven, een snijplankje, een plankje hout, foto waardig. Rechtsboven, uit eten bij mijn favoriete hotspot, het broodhuys in Leeuwarden! En zoals altijd bestelde ik mijn favoriete: sandwich kip! 

▲ Midden links, het kookboek van Rens Kroes, aanraderrrr! Midden, na een zwaar nachtje op stap ( half 6 's ochtends thuis ) heerlijk in bed liggen met de nieuwste Flow! ▲ Rechts midden, een roosje voor m'n roosje.

Links onder, mijn zus kwam na 6 maanden weer thuis uit Hong Kong, zo fijn! Midden onder, cactiiiiii! Hempje met cactiiiii! 

Liefs, Elbrich


1 opmerking

Bedankt voor je lieve reactie.