Mijn vakantie dat geen vakantie is

Helaas, vanaf maandag vier ik mijn laatste vakantie week. Dit is de laatste week voordat ik weer naar school moet, ik heb deze hele vakantie gewerkt en heb dus nooit een echt 'vakantiegevoel' gehad, maar toch geniet ik! Beetje werken, beetje bloggen, beetje shoppen, beetje leuke dingen doen en een beetje stappen, ja ik geniet alsnog!Afgelopen vrijdag was ik in walibi, ondanks de wespenplaag ( ik maak geen grapje ) heb ik me prima vermaakt, dit was eigenlijk mijn enigste echte dagje weg deze vakantie, verder vier ik lekker de Sneekweek en ga ik komende week nog wat leuke dingetjes doen, nog even genieten!

En daarna.. begint het schoolleven weer, de boeken weer in, elke dag in de bus en vroeg uit bed. Nog 3 jaar, en dan is dat voor mij voorbij, naja, als ik geen HBO ga doen hierna..

Hoe is jullie vakantie tot nu toe? 

4 opmerkingen

 1. Leuke foto! En inderdaad, ik heb ook last gehad van de wespenplaag in de Efteling laatst.. je kon niks drinken en je zat al onder de beestjes! Grr! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw nu alweer naar school? Gaat de vakantie echt zo snel! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vakantie gaat zo snel he?! Ik moet over twee weken weer naar school.. Geniet nog even van je laatste weekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, naar de Sneekweek! Jammer dat je vooral hebt gewerkt, maar fijn dat je ook hebt genoten (en waarschijnlijk lekker verdiend hebt!). :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.