On it's way from ebay #2

Ja hoor, de vakantie is weer voorbij, school is weer begonnen en het vakantie geld is binnen! Maar ik wil nog niet alles uitgeven omdat ik in de herfst vakantie naar londen ga, maar om toch een beetje ( goedkoop ) leuke dingetjes te scoren ging ik weer even rondkijken op Ebay, woehoe!
Deel 1 kun je hier lezen.

On it's way from ebay elkedagelbrich


Besteld


Als eerste deze nep septum, eigenlijk is het niks voor mij! Maar voor $0,99 vind ik het gewoon leuk om te hebben om leuke foto's te maken, en natuurlijk is het cool om te hebben, en ik ben ook veeeeel te bang om een echte te nemen, haha. 


Ja, een choker kan je tegenwoordig overal in Nederland ook wel krijg, maar ook deze was maar $0,99, en voor die prijs wil ik best 2 weekjes wachten! 


Ik wilde al een tijdje zo'n mooie bralette, maar ik heb echt geen idee waar ik 'm onder zou moeten dragen, maar voor maar $1,99 kom ik daar vast gauw genoeg achter! Sowieso met het stappen lijkt mij erg leuk bij een mooie top.


Echt geen idee of deze mooi is in het echt, dat is natuurlijk het onzekere van Ebay, maar de kleur sprak me erg aan, en zo'n top kan je altijd wel gebruiken! Voor $2,21 durf ik het gokje te wagen.


Misschien iets minder interessant voor jullie, maar dit blauwe silliconen hoesje voor mijn telefoon er ook maar even bij gedaan! Voor $1,24, als deze bevalt koop ik nog wat meer van dezen in andere kleurtjes. 


En dan deze nog! Veel positieve dingen gelezen, goeie sluiting en lekt niet, wat wil ik nog meer? Deze fles! 

Binnengekregen 


In het vorige artikel had ik verteld dat ik deze besteld had! Zoals je ziet is die in het echt heel anders, de kleur is donkerder, er zitten niet van die witte 'stukjes' in en de achterkant is heel lang ( niet op de foto te zien ), maar nog steeds ben ik heel bij met deze top! Maar ik snap dat mensen er wel teleurgesteld in zijn.

Heb jij de afgelopen tijd ook wat besteld op ebay?

Liefs, Elbrich6 opmerkingen

 1. Ik heb in geen tijden wat bij ebay gekocht maar vroeger bestelde ik elke week wel wat haha. Die fles is wel echt heel erg leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, dat is wel heel verleidelijk allemaal door die kleine prijzen. Leuke spulletjes! De top die je hebt binnengekregen is toch erg leuk, al is die anders dan op de foto! Lijkt me toch nog wel tricky om te bestellen daar, als je vaak iets anders krijgt dan op de foto's staat.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, dat flesje heb ik ook en die bevalt inderdaad goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo, wat een boel leuke dingen. Ik heb al lang niets meer via eBay besteld, maar nu raak ik toch wel in de verleiding...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat flesje is zo leuk, hahah

  Liefs Anne-Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb eigenlijk nog nooit iets gekocht op eBay en weet ook niet zo goed hoe het moet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.