De kleine dingen

Hoe gaat dat gezegde ook alweer? De kleine dingen in het leven zijn het leukst? Nou, hier ben ik het mee eens. Ik heb het zo druk, vooral deze week veel afspraken. Maar tussendoor heb ik ook heel veel leuke kleine dingetjes. Gisteren ben ik bijvoorbeeld met vriendinnetjes van m'n vorige opleiding uit eten geweest (BIEFSTUUUK)! En vanavond ga ik naar het van Gogh museum!

Door al de drukte en stress vergeet je soms hoe kostbaar die kleine moment zijn. Een luie zondag avond met m'n lief, een avondje weg met m'n vader of gewoon een dagje in bed met een reep chocolade. Het zijn die kleine dingetjes die het 'm doen. En die mogen we niet vergeten.
Als blogger kun je die kleine dingetjes ook uit andere dingen. Bijvoorbeeld dat een blogpost waar je lang aan hebt gewerkt veel wordt bekeken, of dat je ineens heel veel positieve reacties krijgt. Hoe fijn is dat?

Welke kleine dingetjes maken jou echt blij?
Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Ja het zijn vaak de kleine dingetjes die het leven zo leuk maken! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. True. Ik denk dat als je niet kunt genieten van deze kleine dingetjes dat je té veel nodig hebt om gelukkig te zijn. Ik kan op dit moment gewoon heel erg genieten van een avondje op de bank met een kop thee en chocolade pepernoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zeker, ik herken dit wel! Soms moet je het juist hebben van de kleine dingetjes (: En dat van de blogger dingen klopt zeker! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja helemaal true!! Ik kan heel erg genieten van een mooie zonsondergang of een prachtige volle maan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijn artikeltje. Ik houd ook van de kleine dingetjes. <3 een voorbeeld: ik heb een paar dagen geleden een bosje roosjes voor mezelf gekocht en ik word er zo gelukkig van, iedere keer als ik er naar kijk. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh, een reep chocolade en een serie zou me echt veel deugd doen nu... Ik heb er nood aan, maar geen tijd helaas. En een plotse positieve reactie op een artikel dat je niet zo bijzonder vindt is echt goud waard, wauw! Ik had het vandaag, echt onwijs tof. Het hele Blogger gebeuren geeft je zelfvertrouwen! (:

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.