HOTSPOT || Douwe Egberts Café

Ik kom er tegenwoordig weer minstens één keer in de week, mijn favoriete hotspot in hartje Friesland! Het Douwe Egberts café. Nu ook de bovenverdieping open is geniet ik heerlijk van het mooie uitzicht met een Chai Latté met een puntje cheesecake! 


Afgelopen vrijdag zat ik weer, in dat rotweer heel snel naar het warme cafétje toe, samen met m'n vriendinnetje Iep is dit één van onze vaste stekkies in Leeuwarden, mede omdat we beide ontzettend van fotografie houden ( Iep is 2e jaars fotografie student ) en het ook een prachtige locatie om even een leuk kiekje voor je instagram te maken! 

Dus, als je ooit in Leeuwarden komt, neem zeker een kijkje! En neem dan mijn favoriet, de Chai Latté! Met de New York cheesecake, je wilt nooit weer anders!

Wat is jou favoriete hotspot? 
Liefs, Elbrich
5 opmerkingen

 1. Ziet er leuk uit :-) ik ben nog nooit in Leeuwarden geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, fijn plekje! Chai Latté en cheesecake <3, yum! In Utrecht kwam ik ook weleens bij het DE café. PS: fijne blog heb je, ik ga je volgen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah cheese cake! JAMMIE! Mooie foto's ook :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een van de fijnere plekjes in Leeuwarden! Ik wil heel gauw weer kopjes thee met je drinken en cheescakejes eten! Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.