Prickly Friends

Ik geef het toe. Ik ben een cactus verslaafde. Ik zie mezelf al in zo'n verslaving groep zitten en dat ze me nu allemaal begroeten met: Hallo, Elbrich. Ik vind cacti ( meervoud van cactus ) gewoon heel gaaf en mooi. Het is misschien omdat het nu heel 'hip' is, maar ja, ik vind het leuk! Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze 'verslaving'.


Het begon allemaal vorig jaar toen ik in mijn eerste jaar van mijn opleiding fotografie zat, ik begon wat serieuzer te bloggen en wilde daarom voor mijn foto's ook wat leukere accessoires hebben.  Mijn moeder kocht een nep plantje bij de action, blij! Later nam een vriendinnetje mij mee naar de Sissy Boy, zoveel cacti! Helemaal te gek, en tja.. Zo begon het. Mijn moeder haalde ook wat oude (nep)plantjes uit het stof en ondertussen staat mijn kamer alweer wat vol met plantjes, cacti en stolpjes! Ik voel me tumblr!

Link zien jullie mijn nieuwste aanwinst, "mijn cactas"! Via via kwam ik op deze FB terecht, helaas waren de tassen toen uitverkocht! Maar nu werd ik getagd dat ze er weer waren, woehoe! En rechts zien jullie ook een topje met cacti print.. Oeps!

Waar zijn jullie nou eigenlijk helemaal gek van?
Liefs, Elbrich

16 opmerkingen

 1. Heel herkenbaar hoor die cactus verslaving, hihi. De cactas is leeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, Elbrich. (hihi)

  Ik heb hetzelfde 'probleem'! Het begon bij de IKEA cactusjes en oh well...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah super leuk! Ziet er echt heel erg leuk uit (: Ik hou van ananassen, meloenen en flamingo's haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik herken je probleem.. Ik kocht eerst drie van die schattige cactusjes bij Ikea en nu heb ik inmiddels nog een grote + een ander vetplantje. Ze zijn gewoon zo cute! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeeeele herkenbare verslaving ! Ik heb het virus ook ;')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhh I looooove plantjes! En die cactas is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh ik word gewoon al blij van de foto's. Cactussen blijven ook gewoon leuk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wahaha cactas 😂 ik vind ze ook zo cute! Sissy boy heeft heel veel en ik heb d'r nu ook al een stuk of 10 hihi
  X Wilmke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaa, zo leuk! Ik herken je verslaving helemaal. Ik word gewoon zó vrolijk van cacti. Dat tasje is awesome :). Ik ga deze blogpost noemen in mijn rubriek Blog love Tuesday, die dinsdag weer online komt. Ik dacht, ik laat dat alvast even weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een cactus vind ik ook erg mooi! alleen heb ik er een slechte ervaring mee! In mijn jeugd hadden we een mega cactus thuis staan (kwam tot aan het plafond), ik zonder erbij na te denken dat ding schoonmaken (nu denk je natuurlijk: cactus en schoonmaken?!) en die kreeg ik dus vol op mijn rug! AUW! maar verder is mijn gevoel voor de cactus niet verandert hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. omg die tas en dat shirtje, zó leuk en cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel herkenbare verslaving! Ik heb laatst voor het eerst een cactus terrarium gemaakt en ik vind het zo leuk staan dat er nog wel meer in huis komen denk ik ^^

  De tas en het topje zijn ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Cactussen zien er zo leuk uit! Maar ik heb echt trauma's aan die dingen, dus mijn kamer komen ze niet in ;)

  Liefs Anne-Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.