Concert-verslaafde

Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk al door de straten van Londen aan het lopen, maar afgelopen donderdag zat ik nog op een groen bankje te genieten van Maaike Ouboter! Het was mijn derde concert dit jaar, en heel anders dan die andere 2. Lees je mee? 


Het stond al een tijdje vast, ik zou met Aniek naar Maaike Ouboter! We waren al samen naar James Bay geweest en in de zomervakantie was ik met m'n vader bij Mumford and Sons! Drie totaal verschillende concerten. Bij James en Mumford ( praten over ze alsof ik ze persoonlijk ken, haha ) ging ik helemaal los, keihard meezingen, springen, dansen en natuurlijk een ietsiebietsie klein beetje fangirlen! Maar donderdag bij Maaike Ouboter was dat heel anders! Logisch natuurlijk, het is rustige, Nederlandse, liefdes muziek. Heerlijk. We zaten bijna helemaal vooraan te genieten, ze kletste ondertussen wat over haar leven, speelde wat gitaar en piano en zong natuurlijk de prachtige liedjes van haar album. Heerlijk.
Wat ik vooral heel leuk vond was dat niemand zijn of haar mobieltje pakte om te filmen of foto's te maken. Bij alle concerten tegenwoordig kijkt iedereen het maar door z'n camera van de mobiel heen inplaats van naar de artiest zelf. Ik heb snel even mijn mobiel gepakt om deze foto te nemen, want ja, als blogster is dat gewoon een must.
Het was fijn, en ook al hadden we trein gemist en moesten we een uur in de kou wachten, en waren we pas 00:45 thuis en moest ik 's morgens er om half 7 weer af, ik heb me zeker vermaakt!

Ga jij graag naar concerten?
Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

 1. Ik ben ook een fan van concerten! Zulke concertjes lijken me ook heel tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk. Maaike Oubouter heeft zo'n fijne stem <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Lijkt me heel fijn zo'n rustig concert. Ik ken haar eigenlijk alleen van 'Dat ik je mis'. Ik vind concerten ook geweldig, maar heb er al een tijdje geen bezocht. In januari ga ik weer naar Ellie Goulding, zo veel zin in :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs leuk dat je naar Maaike Oubouter en ook James Bay bent geweest! Vind ze allebei zo tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook echt concert verslaafd. James Bay wil ik ook nog heel graag zien, super leuk dat je daar heen bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.