Een dag die heel anders liep dan verwacht

Ja hoor, en daar stond ik dan met m'n kop op TV. Voor school moesten wij even meedoen met 'de dag van de duurzaamheid', er werd een fotowedstrijd georganiseerd met als thema: hoe duurzaam is jouw opleiding?


En toen won ik ook nog eens! De tweede prijs namelijk, links zie je de foto die ik had gemaakt. Mijn bedoeling met deze foto was dat ik wou uitbeelden dat veel van mijn klas op de fiets gaan, inplaats van met de bus of met de auto. Zo helpen wij als opleiding een klein beetje mee aan duurzaamheid. En als dat nog niet genoeg was, kwam ik ook nog op TV, zomaar kwam er ineens een filmploeg en moest ik met m'n kop op TV! Benieuwd? Hier onder te zien, ik ben zichtbaar vanaf 2:45, haha. En ik won daarmee ook nog een een kleine digitale camera.


Oja, ik ging ook nog even bij de nieuwe pepernoten fabriek in Leeuwarden langs! Super leuk, nog lang niet alle smaken lagen er, maar ik heb alvast een zakje met witte chocolade pepernoten gehaald, smullen! 

Liefs, Elbrich


7 opmerkingen

 1. Ah leuk dat je de 2e prijs hebt gewonnen! Congratz. Ik wil ook erg graag naar zo'n winkeltje want pepernoten zijn echt m'n fave nuuu. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat tof dat je tweede geworden bent. Gefeliciteerd :)! Ha, spannend lijkt me, gefilmd worden voor TV!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Echt leuk dat je tweede geworden bent! En op tv, helemaal leuk, hihi. Ik ga het even kijken wanneer ik tijd heb! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk, congrats! En oeh, die pepernoten fabriek, zo leuk. Ik ga zondag waarschijnlijk in Den Bosch kijken, hopelijk hebben ze de stroopwafel pepernoten daar, lijkt me super lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.