Persoonlijke update

Vandaag weer eens een wat persoonlijker berichtje op m'n blogje. Als je mij zou vragen: hoe gaat het met je? Dan is het antwoord. Druk. 


Gelukkig heb ik vandaag vrij. Naja, vrij.. Tussen het series doorkijken, en het uitbrakken van gisternacht moet er ook theorie geleerd worden. Ik heb namelijk maandag mijn eerste autotheorie! En laten we hopen dat het ook m'n laatste is. Ik vind het zo spannend! Het rijlessen zelf gaat nog niet zo van een leien dakje, ik vind het moeilijk! Maar ook ik zal er wel komen.
Toen ik afgelopen week in de brievenbus keek zat er een leuke verassing in! Namelijk ons dorpskrantje, haha. Niet zo speciaal natuurlijk, maar ik stond er in! Ik werd namelijk gevraagd of ik wou vertellen wat bloggen nou precies is, en wat het voor betekend. Leuk! Het grappige is dat ik nu achter m'n kassa bij de jumbo door de dorpsbewoners wordt herkend, grappig.

Toch ben ik wel heel blij dat het over twee weekjes herfstvakantie is. Even rust! Even weg, heel fijn!

Zo, dit was weer een korte update over hoe het met mij gaat. Hoe gaat het met jou?


Liefs, Elbrich


6 opmerkingen

 1. Jaa herfstvakantie! Zo'n zin in! Maar, succes met je rijlessen, het lijkt mij ook best pittig. Liefs, laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Leuk om dit mini update-je te lezen. Komt goed hoor, met je autotheorie! En ook met de rijlessen. Als het mega-klungelige mij lukt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes alvast met je autotheorie! Ik vond het rijlessen ook erg moeilijk (uiteindelijk gelukkig wel mijn rijbewijs gehaald haha!). Dus ook jij zal er wel komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel succes met je autotheorie! Laat je vooral niet gek maken door al die mensen die aanwezig zullen zijn met hun sterke verhalen. Komt goed!
  Liefs,

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat leuk dat je werd herkend door je dorpsgenoten! Altijd leuk toch? En veel succes met je theorie examen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het ook zo druk, terwijl ik pas net met mijn opleiding begonnen ben, haha… Succes met je theorie examen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.