Toe aan vakantie

Kennen jullie dat gevoel? Je bent gewoon op, moe, en gewoon toe aan een weekje vrij. Nog even! En dan is dat weekje er voor mij. Maar voordat die begint informeer ik jullie nog met wat persoonlijke dingetjes die op dit moment bezig zijn.Nog maar een paar nachtjes slapen en het is zover. Ik ga naar London, deze hele herfstvakantie zit ik heerlijk cultuur te snuiven, ben ik aan het shoppen en natuurlijk volop aan het genieten van mijn eerste keer in deze stad! Woehoe!

Maar ook is nu mijn eerste periode bij mijn nieuwe opleiding media vormgeving bijna voorbij! Ik heb me zo vermaakt, en ik voel me zo op m'n plekje bij deze opleiding, en jeetje, wat heb ik al veel geleerd. Deze laatste week moeten natuurlijk de laatste dingetjes ingeleverd worden, wat toetsjes worden gemaakt en natuurlijk nog een beetje lolmaken met klas genoten die je een tijdje niet gaat zien. Ja, deze 1e periode is zeker voorbij gevlogen! Kennen jullie dat?

Heb jij al vakantie, of ook bijna?

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Ah wat gaaf dat je naar Londen gaat! Heel veel plezier, ik ben ook toe aan vakantie! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah, wat fijn! Ik ben jaloers! Ben nog nooit in Londen geweest en ik hoor echt van steeds meer mensen om me heen dat ze er naartoe gaan. Het staat zo hoog op mijn lijstje! Nog even volhouden, en dan mag je er lekker even tussenuit :)! De tijd zal vast snel omgaan en voor je het weet is het zover. Fijn ook dat je al zoveel geleerd hebt op je opleiding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Londen is zo leuk, veel plezier alvast! Ik heb helaas niet echt herfstvakantie maar moet aan de slag met m'n scriptie. Voor mij niet veel schoolvakanties meer helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof dat je opleiding je zo goed bevalt! En wat gaaf dat je naar londen gaat, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je opleiding leuk is! Ik ken het gevoel inderdaad, dat je gewoon toe bent aan vakantie. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.