December is in aantocht en een herfstdip

Je kan wel weer merken dat de december maand eraan komt. Drukte, stress en het geld vliegt uit je portemonnee. Daar bovenop heb ik ook nog eens last van een gigantische herfstdip. Toch kijk ik wel erg uit naar komende maand. Wij vieren geen sinterklaas, maar de kerst vind ik altijd zo fijn en mooi! En die twee weken kerstvakantie klinkt me ook wel goed in de oren.


Drukte op school, werken, rijlessen, en dan natuurlijk ook nog een blogje én een sociaal leven onderhouden. Het leven van een 17-jarig meisje is niet altijd leuk. Oké grapje, maar jullie snappen wel wat ik bedoel.
Dus laatst ging ik na 5 avonden niet thuis te zijn geweest maar eens lekker in m'n bedje liggen met een kopje thee en m'n boek die ik al heel lang verder wil lezen. Heerlijk..
En zo probeer ik allemaal van die kleine dingetjes te zoeken die me even uit die sleur halen. En dat is fijn, toch?

Wat doen jullie om even te ont-stressen?
Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. Altijd heel veel drukte in demcember inderdaad, leren rijden (hopelijk zonder sneeuw), bloggen, examens, eindwerk maken... Ik probeer tussendoor wat te lezen of series te kijken om te ontspannen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het leven is druk druk druk maar het is inderdaad heerlijk om je af en toe even terug te trekken met een boekje. Herken me er helemaal in! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken je post helemaal! Ben momenteel ook erg druk met van alles op school. feestjes en rijlessen. En zo fijn om dat even te ontspannen met een boek of een serie! The Perks Of Being A Wallflower staat ook in mijn kast om gelezen te worden, haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zo heerlijk om even een keer een avondje een boek te lezen in bed! Ik heb ook al heel erg last van de herfstdip en het wordt maar niet rustig in mijn hoofd ): blij als de stress maanden weer voorbij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is idd heerlijk om gewoon eens even een boek te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga het liefst lekker in bad zitten met een maskertje en dan scrub ik mezelf van top tot teen. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh jaaa! Ik vind het ook een heerlijk gevoel als ik na een tijdje ergens anders geslapen te hebben, thuis met een goed boek, een kop thee in bed te lezen! Wat het nog fijner zou maken is regen dat tikt tegen de ramen haha. Om te ont-stressen ga ik vaak tekenen, al zorgt dat soms ook voor stress haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, héél herkenbaar, dat gevoel dat je nog van alles moet doen en regelen, en het net lijkt of het allemaal niet gaat passen in zo'n korte periode. Wat fijne de-stress momentjes zijn dan top!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.